IZGALMAS UTAZÁS AFRIKÁBA   

EZ VELED IS MEGTÖRTÉNHET

Részlet a könyvből:

 

….

„Az öt férfi egy kisebb dombhoz érve megállt, majd angolul tanácskozni kezdtek. A nyomkereső szerint a nyomok félnaposak lehettek, azaz jelentős előnyük volt az orvvadászoknak, de az órák óta tartó hajszában legalább három órát faragtak le a hátrányukból. Ez annak volt köszönhető, hogy a vadorzók cipelték a két kivágott agyarat, azaz plusz súllyal megrakodva haladtak, mint az üldözők. Nyolcan voltak, így kettesével felváltva tudták a zsákmányt szállítani, tehát megfelelő sebességgel haladhattak. Általában ezek az orvvadászok szegény emberek voltak, akik rendelkeztek jó esetben Kínában, rosszabb esetben valamelyik arab országban gyártott AK47-es géppisztollyal, és azzal vadásztak a lakóhelyük közelében lévő parkokban.

A vadállatok ugyanis a parkokon kívül ma már jószerével teljesen eltűntek. Mintha érezték volna, hogy a parkból kilépni életveszélyes számukra. Noha nem övezte kerítés a rezervátumot, ritkaságszámba ment, ha egy-egy nagyobb állat feltűnt azon kívül is. Igaz, a park területe egy fél országéval vetekedett, így volt hely bőven mindenkinek benne. A vadorzók pár dollár haszonért és húsért cserében vállalták a veszélyes küldetést, tudva, hogy lebukás esetén akár könnyen halál is várhat rájuk. Ugyanis a hivatalos álláspont ellenére a vadőrök nem szerettek foglyokat ejteni. Egyszerűen veszélyes volt ez számukra, és inkább lőttek, mint kérdeztek, ha összeakadtak egy rablóbandával. Főleg a mostani esetben, amikor is a vadorzók bizonyítottan nem szegény élelemért ölő helyiek, hanem az LRA terroristacsoport kőkemény fanatikus harcosai közül kerültek ki.

…….

Rolandnak fogalma sem volt róla, hogy melyik nap lesz az akció, csupán azt tudta, hogy meg fog történni. Így aztán folyamatosan a szafarizók előtt jártak, és mielőtt azok megérkeztek volna a következő szálláshelyre, ők már felderítették a terepet, sőt észrevétlenül kövekkel, nagyobb ágakkal úgy alakították az egyébként üres kempingek környékét, hogy az esetleg rosszban sántikáló este érkező látogatónak, aki el szeretné rejteni autóját, ne legyen túl sok lehetősége a parkolásra.

– Túl messze nem parkolhatnak, hiszen nem veszélytelen a kerítés nélküli kemping környékén éjszaka sétálgatni a vadállatok miatt, másrészt közel sem jöhetnek, mert azzal felfednék magukat – okoskodott magában.

Katona lévén a lengyelek segítségével jól belőtte, hova kell terelni az esetleges hívatlan vendégeket. Mindezek után minden éjjel úgy rejtőztek el, hogy a támadás bármelyik pillanatban megindulhatott. Ez az immár négynapos készenlét bárki idegeit felőrölte volna, de Roland csapata válogatott katonákból és olyan vadőrökből állt, akik megszokták, hogy akár napokig vannak az orvvadászok nyomában, ha kell, alvás, pihenés nélkül. Ami látszott rajtuk, az a növekvő csalódás volt, mikor egy újabb nap telt el akció nélkül.

– Érzem, hogy ma eljönnek – súgta Andrzej Rolandnak, miután elfoglalták alkonyat után a szokásos őrhelyeiket a tábor azon pontján, ahonnan a támadók érkezését várták.

– Én is érzem – felelte tűnődve Roland.

Aztán csak vártak, hallgatva az afrikai éjszaka neszeit. Gyakorlott vadonjárók voltak, így pontosan tudták, mi jár körülöttük, és azt, is jelent-e az bármilyen veszélyt rájuk nézve. Egy oroszlán nyögő, morgó hangja hallatszott nem messze tőlük, amiről jól tudták, hogy nagyjából egy kilométerre lehet, csak a hang terjedésének furcsasága jóvoltából tűnt úgy, mintha alig ötven méterre haladna el mellettük. Egy babuin pontosan a vadőrök álcája feletti fán kezdett veszekedni valamelyik fajtárásával, ami a feketéket borzasztóan idegesítette, mert jól tudták, hogy fordított esetben ők bizony felfigyelnének a zajongásra. A háttérben halkan ugyan, de elhallatszott hozzájuk a swingerbuliból kiszűrődő zajok néhány foszlánya. Andrzej vigyorogva képzelte el, mi is folyhat most a sátor zöld falai mögött. Ebben a pillanatban nagyon halkan, annyira csendesen, hogy azt csak a gyakorlott fül hallhatta, egy dízelmotor hangja szűrődött át az éjszaka neszein. Erre mindannyian felfigyeltek, és az izgalom miatt szívük gyorsabban kezdte pumpálni ereikben a vért.

– Jól tudom, hogy sötétedés után tilos közlekedni a parkban? – kérdezte Andrzej.

– De jól ám. Akció lesz, tuti."

……

Olvasó vélemények

„Az olvasás olyan volt, mint egy gasztronómiai élmény, amikor az étel fogyasztása közben minden ízvilágból kaphatsz kóstolót éppen a kívánt mértékben, hogy élvezd, de azért ne und meg. A könyvben a szerző olyan precízen váltogatja a kalandokat erotikus, és üzleti ízekkel, hogy egyszerűen képtelen vagy letenni, mert a következő oldalon már egy újabb élmény vár rád…. "

 

 

 

  

 

fb-ad-2


Erotika

Erotikával átitatott kalandregény igazi férfiakról igazi nőknek. Bepillanthatsz egy swinger klub életébe, és kemény férfiak küzdelmeit izgulhatod végig a szeretett nőért, pénzért, és családért. Erotikus regény, amelyben a lapok garantáltan felforrnak a kezedben… Erotikus kalandregény, mely akár üzletfejlesztési szakkönyvként is megállja a helyét.


Tovább

fb-ad-1


Afrika

Szeretnél Afrikába utazni a hétvégén? A Swinger Safarival ezt könnyedén megteheted. Egy kalandregény, mely elrepít a Serengeti nemzeti parkba, ahol az utazáson kívül bepillantást nyerhetsz egy swinger túra életébe, és még számtalan kaland is vár rád, miközben egy orvvadász ellenes különítményt kísérhetsz el a bevetéseikre.


Tovább

 

 

fb-ad-4


Üzlet

Te is unod a száraz szakkönyveket?
Nem mindennapi üzleti szakkönyvet szeretnél?
Érdekel az üzletfejlesztés?
Íme egy regény melyben egy swinger klub története jelenik meg az ötlettől a megvalósításon át a végső sikerig. Szakkönyv, mert az író szakértőként mutatja be az üzlet fejlesztésének részleteit, sőt a regény utolsó oldalain a szereplőkkel interjút olvashatsz, melyben a szakmai kérdések kerülnek megválaszolásra. Az eredmény egy üzletfejlesztési szakkönyv, mely kalandregényként is megállja a helyét.
Tanulj szórakozva!Tovább

fb-ad-2


Kaland


Izgalmas kalandokra vágysz? Élményekre melyek kontinenseken repítenek át? A Swinger Safari egy nem mindennapi fordulatos kalandregény, mely garantálja neked, hogy míg olvasod nem mész időben aludni…

Tovább

  

 

"Úgy pörögnek az események, hogy nem tudtam letenni. Az üzleti fortélyok, az erotika,
a kaland váltogatja egymást. 
Kijövök egy kalandból, és már esem is bele a következő teljesen
más témájú de hihetetlenül izgalmas eseménybe. Egy nap alatt olvastam ki."  

 

A könyv célja

Kalandregény formában bemutatni egy vállalkozás szakszerű felépítését a nullától a legértékesebb pontjáig. Aki a regényben leírtakat követi a saját cégére vetítve, az sikerre viheti vállalkozását. Tankönyv, izgalmas formába öntve.

 

A szerző

Közgazdász, vállalkozás fejlesztő szakértő Afrika barát.

 

Bővebben a szerzőről
Hogyan vásárolhatod meg?

Add meg a mennyiséget és a fizetési módot, töltsd ki az adatlapot és a magyar posta kiszállítja a könyve(ke)t.

 

 

Mennyiség(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Ár
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Fizetés módja(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Szállítási cím(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Átvevő(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

E-mail címe(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Telefonszáma
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Üzenet
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

 

 

 

A SZERZŐ

Papp Istvan

PAPP ISTVÁN
az Economsol Kft ügyvezetője.

43 éves közgazdász, Kis és Középvállalkozás szakértő. Több mint 300 cégértékelési tapasztalattal KKV szegmensben. Az Economsol Kft alapítója, a cég Franchise rendszerének fejlesztője. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a KKV szektoron belül a kereskedelem, gyártás, és szolgáltató piacokon működő vállalkozások körében. Jelenleg 18 vállalatnál végez cégérték növelő kontrolling tevékenységet.Cím: Swinger Safari Kft (regény)

A regény két főszereplő találkozását, és egy különleges közös cég felépítését mutatja be. A történet során a vállalkozás, mely a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkba szervez olyan szafarikat, melyek egyben swinger utazások vagy meleg túrák is, a nulláról épül fel a két vállalkozó szorgalmas munkája eredményeképpen. Egyikük, Roland a példás családapa ex légiós, aki a Swinger Safari Kft-ben a kontroller és a tőkés befektető szerepét vállalja magára. A másik Viktor, aki kiváló üzletfejlesztő szakember, és ötletgazda, de megszállottan szereti a nőket és a hajózást.

A Swinger Safari Kft fejlődését, két ember szorgalmának, tudásának gyümölcsét egészen a cég felnőtt koráig, a következő komolyabb fejlesztési pontig kísérhetjük nyomon. Betekintést nyerhetünk Viktor hobbijába, a kedvtelésű célú hajózás rejtelmeibe, és tanúi lehetünk Roland szépséges feleségének az érzelmi, és szexuális értelemben vett átalakulásának is.

Az események valós alapokra épülnek. A Swinger Safari valóban létezik, és a helyszínek is a valóságnak megfelelőek.

 

 

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.