ÁTFOGÓ MEGOLDÁSOK
A CÉGÉPÍTÉSBEN, CÉGFEJLESZTÉSBEN

VELÜNK BIZTOS ALAPOKON FEJLŐDIK A VÁLLALKOZÁSA

 

 

 

 

economsol-története

 

Ma Magyarországon a cégvezetők egyre inkább foglalkoznak a cégértékkel, mert látják az abban rejlő lehetőségeket. Tudják, hogy minél értékesebb a cég annál könnyebben eladható. egyelőre azonban a KKV szektor cég adás-vételi piaca nagyon kezdetleges lábakon áll. A jövőben szeretnénk egy erős KKV adásvételi piacot, egy KKV tőzsdét kialakítani. Ennek megvalósítására a szakmai tudásunk, és tapasztaltunk már megvan, és a megvalósítás útján is megtettünk már jó néhány lépést. Ez egy olyan komoly szakmai kihívás, melynek során az összes szakterületünk tovább fog fejlődni, és a tudásunk egy rendkívül erős, nemzetközileg is elismert vállalatcsoportot fog létrehozni. Örömmel jelenthetjük ki, hogy 2013. végén a megvalósítás jelenleg a tervek szerint halad.

Jelenleg francishe rendszerben növekedik vállalkozásunk. Ügyfeleink száma közel 100, ebből 41 partnernél vagyunk 5 évnél régebben.2004-óta működő cég vagyunk, több egyedülálló szolgáltatással, melyek az elmúlt 10 év alatt fényesen bizonyítottak partnereink számára is.

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.