HA KEDVELED AFRIKÁT ÉS A KALANDOKAT

HOGYAN ÉPÍTSÜNK CÉGET AFRIKÁBAN?

Részlet a könyvből:

 

„– Látod? Egy majom. A helyiek babuinnak mondják, mi pedig páviánnak ismerjük – világított a hatalmas hím állatra, mely unottan nézett a fénybe, miközben egy ásítással megmutatta jó pár centiméteres szemfogait.

 

– Nem is fél – nézett rá megkönnyebbülve Éva.

 

– Nincs rá oka, itt nem bántja senki. Mindazonáltal veszélyes ellenfél, és ha segítséget hív, akár húsz ilyen is hamar előkerülhet. Jaj annak, aki egy ilyen horda karmai közé kerül. Soha ne abajgasd őket, kérlek.

 

– Abajgassa a rosseb, menjünk is innen – súgta a nő halálosan megrémülve. – Minek jöttünk ki a táborból?

 

– Nézz fel az égre.

 

Éva felnézett, és azonnal értette a férfi szándékát. Tudta, hogy szereti a csillagos égboltot bámulni, és gyönyörködni a Tejút csodálatos világában. Álmában sem gondolta volna, hogy itt, a déli féltekén, távol minden mesterséges fényszennyezéstől ennyire intenzív lesz a látvány. A csillagok ezrei szinte eltakarták az éjszaka sötétjét, és ragyogtak, felvillantak, vagy csak álltak méltóságteljesen a helyükön erősebb vagy halványabb fényükkel beragyogva az eget. Éva szó szerint eltátotta a száját, és szólni sem tudott a megdöbbentő látványosságtól.

 

– Ez hihetetlen – karolt férjébe. – Ennyi csillagot még soha nem láttam.

 

– Igen, itt sokkal több van, mint otthon, és a fényviszonyok is jobbak – mosolygott Roland, miközben gyönyörködött felesége ég felé forduló arcában, selymes sima bőrében, amin a holdfény ezüstösen játszott bájos árnyakat rajzolva Éva formás homlokára és pofijára. – Tudod, sok-sok éjszakán át figyeltem őket, amikor ilyen és hasonló elhagyott helyeken voltam őrségben, vagy a bevetésekre várva. Ha a hold feljebb jön, annyira világos lesz, hogy akár futni is tudnál, mert pontosan látnád, hova lépsz. Pedig nincs is telihold, csak dagad egyelőre.”

 

---

 

„A szavanna friss arcát mutatta ebben az időszakában. A fű zöld, a föld vízben gazdag mindenfelé. Tény, hogy a nemzeti park élővilága annyira dús, hogy az már elérte a park eltarthatósági határát. Mindenfelé állatok legelésztek, ami egyszerűen elképesztővé varázsolta a tájat. A terepjáró biztonságban volt, semmiféle ragadozó nem fenyegette a nyomolvasó gyerekeket. 

 

– Gyerünk vissza, lassan készen van az ebéd – szólt a szafarivezető, és a család lassacskán visszakászálódott az autóba. 

 

Újra felálltak és a megemelt tető alatt ugyanolyan lelkesedéssel figyelték a felbukkanó állatokat, mint egész úton idáig. Egy nagyobb facsoporton keresztül vitt az út vissza a kemping felé. A csapás egy gázlón vezetett keresztül, ami nem okozott gondot a négykerék-meghajtású terepjárónak. Az autó hirtelen megállt pontosan a patak gázlójának közepén, és Rafael balra mutatott, majd szólt.

 

– Vízilovak.

 

– Hol?

 

– A kanyarban.

 

Valóban, a patak vagy ötven méterre tőlük balra kiszélesedett, és a kanyarulatban két bika hangos szuszogással, morgással veszekedett. Igaz, csak a hátuk és félelmetes fejük látszott, de a hangjuk így is lenyűgözővé tette őket. A közelebb lévő úgy tűnt, sikerrel zavarja távolabb társát, aki feleselt ugyan, de azért szorgalmasan tolatott hátra a jó méteres vízben, hogy elkerülje ellenfele éles agyarait. A vízilovaknál ezek a csaták gyakran végződtek komolyabb sérülésekkel, sőt akár az egyik állat pusztulásával is. Most azonban nem volt kilátásban komolyabb háború, mert a kisebb hím határozottan kerülte a tényleges összecsapást. Talán csak a nagyobb bika tűréshatárait próbálgatta. Ez utóbbi azért bőszen forgatta a farkát, aminek segítségével szétpermetezte a vízben székletét, hogy ezzel is mutassa jogát a területre.

 

– Milyen véletlen, hogy pont akkor kezdtek balhézni, amikor ideértünk – évődött Éva Rafaellel. – Na, mutasd meg kérlek, hogy hol van a művíziló távirányítója – mosolygott, mire az öreg jókedvűen legyintve indította újra a motort.

 

A táborban Vicent, a szakács már kész ebéddel várta őket. A kempingasztalok az étkezőnek kialakított szalmafedeles drótkerítésfallal épített épületben felállítva, megterítve várták a vendégeket. Más csoportok is ugyanitt kapták a saját szakácsuktól az ebédjüket, így Rolandékon kívül még két öt-hat fős csoport is tartózkodott a helyiségben vidáman beszélgetve. Tapasztalatból tudták már, miért nem fogyaszthatják el ebédjüket a szabadban lévő faasztalok egyikénél. Ugyanis a majmok és némely ragadozó madárfaj egyszerűen odamenne az asztalhoz, és elragadná az emberek ennivalóját. Ez egy madár esetében a magasból való hirtelen lecsapás kereteiben valósulna meg, ami kis odafigyeléssel elhárítható, de mindenképpen kényelmetlenné tenné az ebédet a folyamatos felfelé kémlelés. Nem beszélve arról, hogy egy esetleges támadás akár sérüléssel is járhatna, ami komoly problémát okozhatna, lévén a madár karma nem éppen steril ezen a vidéken. Az idefelé vezető úton az egyik pihenőnél a Ngorongoro peremén éppen egy ilyen szemtelen szárnyas ragadozó rabolta el Éva csirkecombját a kezéből, evés közben. Félelmetes és vicces volt egyszerre, de akkor az ebéd félbe is szakadt. Pánikszerűen mentették a maradék élelmüket a terepjáró jelentette biztonságba, majd nevetgélve emlegették a történteket. A majmok már komolyabb gondot is okozhatnának, mert elegendő egyetlen erőteljes fellépés az ember részéről, hogy elzavarja az állatot, mire azonnal a többiek haragját zúdítaná magára, ami közvetlen életveszélyt is jelenthetne. Ezek a páviánok ugyanis hatalmas szemfogakkal rendelkeznek, és a nagyobbak akár egyméteresek is lehetnek. Még egyetlen ilyen állat is komoly veszélyforrás, nem egy egész csapat hirtelen támadása. Így aztán az ajtóval ellátott étkezőben fogyasztották el ebédjüket a turisták, a lehető legnagyobb biztonságban. Négy nap szafari után már szinte fel sem tűnt senkinek, hogy az egyik gerendán egy nagyobb patkány falatozott éppen a legnagyobb lelki nyugalommal. 

 

– Otthon ezért bezáratnánk a helyet – mutatott Éva az állatra."

 

…..

 

Olvasói vélemények

 

„Míg olvastam a regényt nem voltam itthon. A Swinger Safari elvitt engem egy nagyon izgalmas utazásra, olyan helyekre amelyekről csak álmodozni tudok. Az orromban éreztem Afrika forró porának illatát, és arcomon a Balti tenger metsző szelének haragját.. Fantasztikus élmény volt, főként, hogy ezeken az egzotikus helyeken még elképesztő kalandokba is keveredtem, és némi erotika is fűszerezte az utazást. Ahogy végeztem, újra kezdtem olvasni."

 

„Úgy éreztem valóban a helyszínen járok, és az események velem történnek meg. A látvány, az érzések, és illatok, mind mind átjöttek a regényből.”

 

 

 

  

 

fb-ad-2


Erotika

Erotikával átitatott kalandregény igazi férfiakról igazi nőknek. Bepillanthatsz egy swinger klub életébe, és kemény férfiak küzdelmeit izgulhatod végig a szeretett nőért, pénzért, és családért. Erotikus regény, amelyben a lapok garantáltan felforrnak a kezedben… Erotikus kalandregény, mely akár üzletfejlesztési szakkönyvként is megállja a helyét.


Tovább

fb-ad-1


Afrika

Szeretnél Afrikába utazni a hétvégén? A Swinger Safarival ezt könnyedén megteheted. Egy kalandregény, mely elrepít a Serengeti nemzeti parkba, ahol az utazáson kívül bepillantást nyerhetsz egy swinger túra életébe, és még számtalan kaland is vár rád, miközben egy orvvadász ellenes különítményt kísérhetsz el a bevetéseikre.


Tovább

 

 

fb-ad-4


Üzlet

Te is unod a száraz szakkönyveket?
Nem mindennapi üzleti szakkönyvet szeretnél?
Érdekel az üzletfejlesztés?
Íme egy regény melyben egy swinger klub története jelenik meg az ötlettől a megvalósításon át a végső sikerig. Szakkönyv, mert az író szakértőként mutatja be az üzlet fejlesztésének részleteit, sőt a regény utolsó oldalain a szereplőkkel interjút olvashatsz, melyben a szakmai kérdések kerülnek megválaszolásra. Az eredmény egy üzletfejlesztési szakkönyv, mely kalandregényként is megállja a helyét.
Tanulj szórakozva!Tovább

fb-ad-2


Kaland


Izgalmas kalandokra vágysz? Élményekre melyek kontinenseken repítenek át? A Swinger Safari egy nem mindennapi fordulatos kalandregény, mely garantálja neked, hogy míg olvasod nem mész időben aludni…

Tovább

  

 

"Úgy pörögnek az események, hogy nem tudtam letenni. Az üzleti fortélyok, az erotika,
a kaland váltogatja egymást. 
Kijövök egy kalandból, és már esem is bele a következő teljesen
más témájú de hihetetlenül izgalmas eseménybe. Egy nap alatt olvastam ki."  

 

A könyv célja

Kalandregény formában bemutatni egy vállalkozás szakszerű felépítését a nullától a legértékesebb pontjáig. Aki a regényben leírtakat követi a saját cégére vetítve, az sikerre viheti vállalkozását. Tankönyv, izgalmas formába öntve.

 

A szerző

Közgazdász, vállalkozás fejlesztő szakértő Afrika barát.

 

Bővebben a szerzőről
Hogyan vásárolhatod meg?

Add meg a mennyiséget és a fizetési módot, töltsd ki az adatlapot és a magyar posta kiszállítja a könyve(ke)t.

 

 

Mennyiség(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Ár
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Fizetés módja(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Szállítási cím(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Átvevő(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

E-mail címe(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Telefonszáma
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Üzenet
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

 

 

 

A SZERZŐ

Papp Istvan

PAPP ISTVÁN
az Economsol Kft ügyvezetője.

43 éves közgazdász, Kis és Középvállalkozás szakértő. Több mint 300 cégértékelési tapasztalattal KKV szegmensben. Az Economsol Kft alapítója, a cég Franchise rendszerének fejlesztője. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a KKV szektoron belül a kereskedelem, gyártás, és szolgáltató piacokon működő vállalkozások körében. Jelenleg 18 vállalatnál végez cégérték növelő kontrolling tevékenységet.Cím: Swinger Safari Kft (regény)

A regény két főszereplő találkozását, és egy különleges közös cég felépítését mutatja be. A történet során a vállalkozás, mely a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkba szervez olyan szafarikat, melyek egyben swinger utazások vagy meleg túrák is, a nulláról épül fel a két vállalkozó szorgalmas munkája eredményeképpen. Egyikük, Roland a példás családapa ex légiós, aki a Swinger Safari Kft-ben a kontroller és a tőkés befektető szerepét vállalja magára. A másik Viktor, aki kiváló üzletfejlesztő szakember, és ötletgazda, de megszállottan szereti a nőket és a hajózást.

A Swinger Safari Kft fejlődését, két ember szorgalmának, tudásának gyümölcsét egészen a cég felnőtt koráig, a következő komolyabb fejlesztési pontig kísérhetjük nyomon. Betekintést nyerhetünk Viktor hobbijába, a kedvtelésű célú hajózás rejtelmeibe, és tanúi lehetünk Roland szépséges feleségének az érzelmi, és szexuális értelemben vett átalakulásának is.

Az események valós alapokra épülnek. A Swinger Safari valóban létezik, és a helyszínek is a valóságnak megfelelőek.

 

 

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.