EROTIKA ÉS AZ ÜZLET

HOGYAN ÉPÍTSÜNK CÉGET SEXIPARBAN?

 Részlet a könyvből:

 

„Mikor Viktor Linda puncijába hatolt, azt olyan finoman, lassan, és forró csókok közepette tette, hogy a lány teljesen elázott a rátörő vágy fizikai megnyilvánulásában. Úgy érezte, elolvad attól, hogy ez az erős férfi ilyen gyengéd és érzéki is tud lenni, és testének minden kisportolt izmát olyan művészi finomsággal képes mozdítani, mintha egy szellő simogatná a bőrét. Csókolóztak, simogatták egymást, miközben Viktor lassan mozgott benne. Nem siettek, a lány finoman jelezve a pozícióváltást, felült és meglovagolta a párját. Érezte, hogy el fog menni, mert nem bírt tovább uralkodni a vágyain. Körülnézett, látta, hogy a vendégek szinte kivétel nélkül otthagyták az unottan dolgozó gruppenpartit, és az ő szeretkezésüket figyelik tágra nyílt szemekkel. Sikoltott, a mozgása felgyorsult, majd néhány pillanat múlva zakatoló szívvel lihegve borult a férfi mellkasára kis szünetért esedezve. Az csak várt, szeretettel babusgatta kezének finom mozgásával, csókjaival, míg a lány vágya újra fel nem lángolt. Akkor hasra fektette, mellé térdelve gyengéden masszírozni kezdte karjait, popsiját, lábát. Linda egyszerre érezte, hogy nem kettő, hanem négy kéz érinti a testét. Hátranézett, egy fiatal izmos srácot látott Viktorral szemben térdelni fekete bokszerben. A lány testében gyönyörködve simogatta annak combját. 

 

– Szabad? – kérdezte, mikor látta, hogy Linda rápillant.

 

…..

 

Roland kiszállt az autóból, és kezét felemelve próbálta csillapítani a férfit.

 

– Elnézést, uram, nézzük meg a sérüléseket, de aggodalomra nincs ok, a hibát elismerem, és teljes körű biztosítással rendelkezem.

 

A férfi láthatóan megnyugodott, és együtt léptek az autókhoz. Egyik kocsin sem látszott sérülés, kivéve a BMW rendszámtáblatartóját, ami megrepedt a feszítő hatástól, amit az ütközés okozott. Közben Éva is kiszállt, mert érezte, hogy a káromkodó félnek szüksége lehet a segítségére. Ismerte Rolandot, tudta, hogy a férfi most egy időzített bomba.

 

– Oké, uraim, nem történt semmi, mindenki üljön vissza kocsijába és menjen a dolgára. Elnézést kérünk – szólt oda a férfinak.

 

Roland azonnal el is indult a kocsija felé, nem különben a fuvaros is, azokkal a nehéz lépésekkel, amely a sokat vezető túlsúlyos embereket jellemezi. Az ajtóból még visszaszólt.

 

– Szerencséd, hogy nem lett baja a kocsinak, de még nagyobb, hogy a kurvád veled van – vetette oda félvállról.

 

Roland olyan gyorsan tette meg a közel hétméteres távolságot, hogy Éva szinte nyomon se tudta követni. Hasonlóan volt ezzel a Combo vezetője is, mert csupán annyi ideje maradt, hogy az egyik lábát gyorsan betegye az autó belsejébe, igyekezve olyan hamar az autó biztonságot jelentő fülkéjében lenni, ahogy csak ellustult teste engedte. Közben érezte, hogy valami emberfeletti erő elkapja hátulról a pólóing gallérját, majd hátrafelé iszonyatos gyorsasággal megrántja. A felső ruha reccsent egyet, majd szinte kétszeresére nyúlva magával rántotta a súlyos testet le a betonra, vérvörös csíkot horzsolva a férfi nyakára, miközben a két felső begombolt gomb pattanva szakadt le a ruháról. A káromkodó sofőr hanyatt esett, és nem látott mást a félelemtől beszűkült látómezőjében, csak egy fölé magasodó barna arcot olyan szenvtelenül kegyetlen szemekkel, mint amilyeneket még soha azelőtt. Pedig agresszív természete révén gyakran kerül utcai autós konfliktusokba, de hála a termetének, némi boksztudásának és bunkón határozott fellépésének még soha nem volt a vesztes oldalon. Az erő, amely lerántotta a földre, tudatta vele, hogy esélye sincs ezt a férfit legyőzni, amibe talán bele is nyugodott volna, ha nem látja azokat a barna szemeket. Mert azonnal átvillant rajta a felismerés, hogy ez a férfi nem megverni akarja, hanem megölni. Egy ragadozó vadállat szemei néztek le rá, miközben egy jobblábas cipőtalp elindult az arca felé.

 

– Neee, Roland! – kiáltott Éva rémülten, és a földön fekvő férfi és a férje közé próbálta vetni magát, de tudta, hogy nem érhet oda idejében.

 

Roland lába megállt a levegőben, és a nejére nézett. Felismerte a nő szemében az aggódó rémületet.

 

– Hagyd! Meg akarod ölni? – kiáltott Éva, és mérgesen nézett a férjére. – Nem éri meg, menjünk. Te meg, barom – szólt a mozdulatlanul fekvő férfihez –, addig menj el, amíg megteheted, de egy szót se szólj, mert akkor nem tudom megfékezni többé.

 

Roland úgy állt a feltápászkodó férfi fölött, mint egy hím oroszlán, aki az áldozatát figyeli, hogy a legapróbb mozdulatra azonnal elharaphassa annak torkát. Megvárta, míg amaz szó nélkül az autójába ül, majd a saját autójához ment és beült. Nyoma sem látszott rajta semmiféle stressznek, éppen olyan nyugodt volt, mint az incidens előtt. Belül viszont, tudta Éva jól, a ketrecbe zárt vadállat most őrjöngve marcangolja a civilizációnak hívott kerítéseket.

 

– Ne haragudj – szabadkozott feleségének a férfi, és kicsit szégyellte magát az amatőr hiba miatt.

 

– Legközelebb az útra is figyelj, és ez nem háborús övezet – mosolygott Éva, miközben titokban elátkozta férjét az ilyen akciók miatt, mert be kellett vallania önmagának, hogy bizony izgatja, mikor ez a kőkemény férfi megvadul."

 

……

 

Olvasói vélemény

 

„Egy IGAZI NŐNEK kihagyhatatlan kalandregény. A párom is elolvasta, szerinte ez egy kőkemény akcióregény is. Míg olvastuk egyszer sem mentünk időben aludni…."

 

 

 

 

 

 

  

 

fb-ad-2


Erotika

Erotikával átitatott kalandregény igazi férfiakról igazi nőknek. Bepillanthatsz egy swinger klub életébe, és kemény férfiak küzdelmeit izgulhatod végig a szeretett nőért, pénzért, és családért. Erotikus regény, amelyben a lapok garantáltan felforrnak a kezedben… Erotikus kalandregény, mely akár üzletfejlesztési szakkönyvként is megállja a helyét.


Tovább

fb-ad-1


Afrika

Szeretnél Afrikába utazni a hétvégén? A Swinger Safarival ezt könnyedén megteheted. Egy kalandregény, mely elrepít a Serengeti nemzeti parkba, ahol az utazáson kívül bepillantást nyerhetsz egy swinger túra életébe, és még számtalan kaland is vár rád, miközben egy orvvadász ellenes különítményt kísérhetsz el a bevetéseikre.


Tovább

 

 

fb-ad-4


Üzlet

Te is unod a száraz szakkönyveket?
Nem mindennapi üzleti szakkönyvet szeretnél?
Érdekel az üzletfejlesztés?
Íme egy regény melyben egy swinger klub története jelenik meg az ötlettől a megvalósításon át a végső sikerig. Szakkönyv, mert az író szakértőként mutatja be az üzlet fejlesztésének részleteit, sőt a regény utolsó oldalain a szereplőkkel interjút olvashatsz, melyben a szakmai kérdések kerülnek megválaszolásra. Az eredmény egy üzletfejlesztési szakkönyv, mely kalandregényként is megállja a helyét.
Tanulj szórakozva!Tovább

fb-ad-2


Kaland


Izgalmas kalandokra vágysz? Élményekre melyek kontinenseken repítenek át? A Swinger Safari egy nem mindennapi fordulatos kalandregény, mely garantálja neked, hogy míg olvasod nem mész időben aludni…

Tovább

  

 

"Úgy pörögnek az események, hogy nem tudtam letenni. Az üzleti fortélyok, az erotika,
a kaland váltogatja egymást. 
Kijövök egy kalandból, és már esem is bele a következő teljesen
más témájú de hihetetlenül izgalmas eseménybe. Egy nap alatt olvastam ki."  

 

A könyv célja

Kalandregény formában bemutatni egy vállalkozás szakszerű felépítését a nullától a legértékesebb pontjáig. Aki a regényben leírtakat követi a saját cégére vetítve, az sikerre viheti vállalkozását. Tankönyv, izgalmas formába öntve.

 

A szerző

Közgazdász, vállalkozás fejlesztő szakértő Afrika barát.

 

Bővebben a szerzőről
Hogyan vásárolhatod meg?

Add meg a mennyiséget és a fizetési módot, töltsd ki az adatlapot és a magyar posta kiszállítja a könyve(ke)t.

 

 

Mennyiség(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Ár
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Fizetés módja(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Szállítási cím(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Átvevő(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

E-mail címe(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Telefonszáma
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Üzenet
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

 

 

 

A SZERZŐ

Papp Istvan

PAPP ISTVÁN
az Economsol Kft ügyvezetője.

43 éves közgazdász, Kis és Középvállalkozás szakértő. Több mint 300 cégértékelési tapasztalattal KKV szegmensben. Az Economsol Kft alapítója, a cég Franchise rendszerének fejlesztője. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a KKV szektoron belül a kereskedelem, gyártás, és szolgáltató piacokon működő vállalkozások körében. Jelenleg 18 vállalatnál végez cégérték növelő kontrolling tevékenységet.Cím: Swinger Safari Kft (regény)

A regény két főszereplő találkozását, és egy különleges közös cég felépítését mutatja be. A történet során a vállalkozás, mely a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkba szervez olyan szafarikat, melyek egyben swinger utazások vagy meleg túrák is, a nulláról épül fel a két vállalkozó szorgalmas munkája eredményeképpen. Egyikük, Roland a példás családapa ex légiós, aki a Swinger Safari Kft-ben a kontroller és a tőkés befektető szerepét vállalja magára. A másik Viktor, aki kiváló üzletfejlesztő szakember, és ötletgazda, de megszállottan szereti a nőket és a hajózást.

A Swinger Safari Kft fejlődését, két ember szorgalmának, tudásának gyümölcsét egészen a cég felnőtt koráig, a következő komolyabb fejlesztési pontig kísérhetjük nyomon. Betekintést nyerhetünk Viktor hobbijába, a kedvtelésű célú hajózás rejtelmeibe, és tanúi lehetünk Roland szépséges feleségének az érzelmi, és szexuális értelemben vett átalakulásának is.

Az események valós alapokra épülnek. A Swinger Safari valóban létezik, és a helyszínek is a valóságnak megfelelőek.

 

 

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.