EGY KALANDREGÉNYBE CSOMAGOLT
ÜZLETFEJLESZTÉSRŐL SZÓLÓ KÖNYV

header-002

 

 

egy könyv, amit azért nem teszel le, mert minden sor után várod a következőt


Két férfi. Az egyik harcedzett veterán katona, a másik forróvérű nőcsábász.
Két sors, mégis összeköti őket egy vállalkozás, a Swinger Safari, melynek építésében egymásra találnak, szövetséget kötnek, és a sikerért megküzdenek minden akadállyal. Az országokon, kontinenseken átívelő történet során bepillantást nyerhetsz az afrikai vadonba, a hajózás rejtelmeibe, egy swingerszexklub életébe, és a mindennapi küzdelembe, amelyet a Swinger Safari felépítése megkövetel, miközben komoly versenytársak is érkeznek, akik eleinte legális, majd illegális eszközökkel is megpróbálják megakadályozni a vállalkozás működését.

Akciódús, változatos környezetben játszódó, erotikus hangvételű, izgalmas kalandokban bővelkedő regény egy cég felépítéséről.
Szakkönyv cégvezetőknek, kezdő vállalkozóknak.
Kalandregény szórakozást kedvelőknek.

 

 

Terjedelem: 430 oldal  

 

fb-ad-2


Erotika

Erotikával átitatott kalandregény igazi férfiakról igazi nőknek. Bepillanthatsz egy swinger klub életébe, és kemény férfiak küzdelmeit izgulhatod végig a szeretett nőért, pénzért, és családért. Erotikus regény, amelyben a lapok garantáltan felforrnak a kezedben… Erotikus kalandregény, mely akár üzletfejlesztési szakkönyvként is megállja a helyét.Tovább

fb-ad-1


Afrika

Szeretnél Afrikába utazni a hétvégén? A Swinger Safarival ezt könnyedén megteheted. Egy kalandregény, mely elrepít a Serengeti Nemzeti Parkba, ahol az utazáson kívül bepillantást nyerhetsz egy swinger túra életébe, és még számtalan kaland is vár rád, miközben egy orvvadász ellenes különítményt kísérhetsz el a bevetéseikre.


Tovább

 

 

fb-ad-4


Üzlet

Te is unod a száraz szakkönyveket?
Nem mindennapi üzleti szakkönyvet szeretnél?
Érdekel az üzletfejlesztés?
Íme egy regény melyben egy swinger klub története jelenik meg az ötlettől a megvalósításon át a végső sikerig. Szakkönyv, mert az író szakértőként mutatja be az üzlet fejlesztésének részleteit, sőt a regény utolsó oldalain a szereplőkkel interjút olvashatsz, melyben a szakmai kérdések kerülnek megválaszolásra. Az eredmény egy üzletfejlesztési szakkönyv, mely kalandregényként is megállja a helyét.
Tanulj szórakozva!Tovább

fb-ad-2


Kaland


Izgalmas kalandokra vágysz? Élményekre melyek kontinenseken repítenek át? A Swinger Safari egy nem mindennapi fordulatos kalandregény, mely garantálja neked, hogy míg olvasod nem mész időben aludni…

Tovább

 

 

 "Úgy pörögnek az események, hogy nem tudtam letenni. Az üzleti fortélyok, az erotika,
a kaland váltogatja egymást. 
Kijövök egy kalandból, és már esem is bele a következő teljesen
más témájú de hihetetlenül izgalmas eseménybe. Egy nap alatt olvastam ki." 


 

 

A könyv célja

Kalandregény formában bemutatni egy vállalkozás szakszerű felépítését a nullától a legértékesebb pontjáig. Aki a regényben leírtakat követi a saját cégére vetítve, az sikerre viheti vállalkozását. Tankönyv, izgalmas formába öntve.

 

A szerző

Közgazdász, vállalkozás fejlesztő szakértő Afrika barát.

 

Bővebben a szerzőről
Hogyan vásárolhatod meg?

Add meg a mennyiséget és a fizetési módot, töltsd ki az adatlapot és a magyar posta kiszállítja a könyve(ke)t.

 

 

Mennyiség(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Ár
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Fizetés módja(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Szállítási cím(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Átvevő(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

E-mail címe(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Telefonszáma
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

Üzenet
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

(*)
Az Economsol Kft kéri, hogy az összes adatot töltse ki.

 

 

 

A SZERZŐ

istvan pisa2

PAPP ISTVÁN

az Economsol Kft ügyvezetője.

43 éves közgazdász, Kis és Középvállalkozás szakértő. Több mint 300 cégértékelési tapasztalattal KKV szegmensben. Az Economsol Kft alapítója, a cég Franchise rendszerének fejlesztője. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a KKV szektoron belül a kereskedelem, gyártás, és szolgáltató piacokon működő vállalkozások körében. Jelenleg 18 vállalatnál végez cégérték növelő kontrolling tevékenységet.Swinger Safari (regény)

A regény két főszereplő találkozását, és egy különleges közös cég felépítését mutatja be. A történet során a vállalkozás, mely a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkba szervez olyan szafarikat, melyek egyben swinger utazások vagy meleg túrák is, a nulláról épül fel a két vállalkozó szorgalmas munkája eredményeképpen. Egyikük, Roland a példás családapa ex légiós, aki a Swinger Safari Kft-ben a kontroller és a tőkés befektető szerepét vállalja magára. A másik Viktor, aki kiváló üzletfejlesztő szakember, és ötletgazda, de megszállottan szereti a nőket és a hajózást.

A Swinger Safari Kft fejlődését, két ember szorgalmának, tudásának gyümölcsét egészen a cég felnőtt koráig, a következő komolyabb fejlesztési pontig kísérhetjük nyomon. Betekintést nyerhetünk Viktor hobbijába, a kedvtelésű célú hajózás rejtelmeibe, és tanúi lehetünk Roland szépséges feleségének az érzelmi, és szexuális értelemben vett átalakulásának is.

Az események valós alapokra épülnek. A Swinger Safari valóban létezik, és a helyszínek is a valóságnak megfelelőek.

 

 

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.