ÉRTÉKESÍTÉS FEJLESZTÉS

OPTIMÁLIS MEGOLDÁS HA FEJLŐDNI SZERETNE

 

 

university-lecture

Értékesítők képzése

Az értékesítési folyamat minden résztvevője meghatározza az értékesítés teljesítményét. A kontrolling rendszerünk pontosan megmutatja, hogy az értékesítési rendszerben hol vannak a problémák. Leggyakoribb probléma az értékesítők de sok cégnél ez a leggyengébb láncszem az értékesítési rendszerben. A minőségi értékesítési folyamat felépítése nagymértékben a képzett értékesítőkön múlik ezért az ECONOMSOL az IDEÁLIS CÉG projekten belül képzi az értékesítőket.
 

 

Tovább

group

Komplex értékesítés fejlesztés

Minden egyeben az ECONOMSOL értékesítés fejlesztő csomagban. Az értékesítési rendszer hiányzó vagy gyenge részeihez saját megoldásunkban biztosítjuk a szakembereket a call centert-ől a teljes marketing rendszer felépítésén át egészen a értékesítési vezetőig.  A hatékonyság abban rejlik, hogy az adott problémára a saját szakterületükön belül a legjobb szakemberink találják meg az optimális megoldásokat. A rendszer ellenőrzéséhez az ECONOMSOL kontrolling csomagok adnak biztos támpontot Önnek.


Tovább

 

  

 

KAPCSOLATOT ÉPÍTÜNK FEL
 A TERMÉKE ÉS A VÁSÁRLÓ KÖZÖTT

"ÉRTÉKES" ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZERT ADUNK VÁLLALATA SZÁMÁRA

 

 

economsol-értékesítés támogatás

 

 

VALÓS ESZKÖZÖK
AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER SZÁMÁRA

NEM CSAK MONDJUK, HANEM MEG IS VALÓSÍTJUK VÁLLALATA SZÁMÁRA.

 

 

 

marketing


Képezzük az értékesítőket

Az értékesítő az egyik legfontosabb láncszeme az értékesítési rendszer számára. Az IDEÁLIS CÉG tanfolyam keretén belül folyamatosan képezzük őket, hogy a legjobbak legyenek.

viral-marketing


     Komplex folyamatokat üzemeltetünk

Nem csak mondjuk, hanem meg is valósítjuk. Ez a legnagyobb garancia arra, hogy az értékesítési rendszere fejlődni fog, hiszen a megvalósítás és a folyamatos üzemeltetés is feladatunk.


 

target


Folyamatosan ellenőrizzük

 Az ECONOMSOL kontrolling felügyeli a mindennapi működést, ezért controlling értékelése mindig objkektiv és valós adatokat mutat az értékesítési rendszer eredményeiről.

sitemap


Egy rendszerben minden

Mindent az ECONOMSOL vagy a WOIMS rendszerén belül üzemeltetünk vállalata számára, így nem kell több szakértő céget megbíznia az értékesítési rendszer fejlesztéséhez.

 


  

 

KÉRDÉSEI VANNAK AZ ÉRTÉKESÍTÉS FEJLESZTÉSÉVEL KAPCSOLATOSAN?

SZAKÉRTŐ MUNKATÁRSUNK MEGVÁLASZOLJA ŐKET

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.