EGY VÁLLALKOZÁS ELINDÍTÁSÁHOZ KNOW-HOW IS SZÜKSÉGES

Mi biztosítJuk Önnek a kontrollingot a vállalkozásához.
 

 

Az Economsol Kft kidolgozott, működtet, és folyamatosan fejleszt 11 különböző szolgáltatást, melyek segítségével közvetve, vagy közvetlenül is lehetséges vállalkozásokat, vállalatokat hatékonyabbá, erősebbé, és értékesebbé tenni. Ezen kívül szolgáltatásaink pozicionálva vannak a kezdő, működő, és hanyatló vállalatok részére is. Mintegy testre szabva a know how-kat partnereink részére.

A szolgáltatások az Economsol tulajdonát képezik, hatékonyságuk bizonyított, ezért a licencüket rögzítettük, és értékesítjük is az alábbi módokon.

 

 

Franchise rendszer átvétele. 

A teljes know-how átvételére, működtetésére nyílik lehetőség a Franchise keretein belül. Ebbe a szolgáltatási körbe beletartozik a kontrolling, a cégérték növelés, és üzleti tervezés minden ágazata. A cégértékelés szolgáltatás nyújtására egy év Franchise partneri kapcsolat után nyílik lehetőség.

 

 

 

 

 

 

university-lecture

Biztonság

Biztonságos modell ami megóvja a pénzét, mivel elsőre egyszerűnek tűnik egy kontroller szakember számára, de a hangsúly a működtetésen van, nem csak a rendszer kialakításán. Nagyon speciális a KKV kontrollingban a cégek elemzésének megközelítése. Egy nagyvállalati kontrollinghoz szokott szakembernek ez bizony új, és tanulandó pálya lesz.


accounting

Átadjuk

Átadjuk az ECONOMSOL know-how-ját. Az Economsol egy termék csoportból összeállított komplex szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, melyek egymásra épülnek, és így adnak többlet értéket a cégeknek. A know how folyamatosan fejlesztés alatt áll, és minden új tapasztalat bekerül minden rendszerbe. Az elemzés is egy külön szakterület, amit az átvevő szakember a gyakorlatban is elsajátíthat az Economsol szakembereitől.


 

 

list

+100 ügyfél

Önálló vállalkozás építés esetén siker akkor érhető el, ha jelentősebb beruházás történik. Ez alatt értendő a kezdeti tőkeigény bérre, értékesítési, és marketing tevékenységre. Így az Economsol Franchise rendszert átvevő forgótőke igénye jelentősen kisebb lesz mintha önállóan vágna bele egy önálló cégépítésbe, mivel az ECONOMSOL franchise rendszere biztosítja a hatékony működéshez, fejlődéshez szükséges feltételeket.


marketing

Komplex

A Franchise átvevőnek nincs szüksége honlapra, marketing tevékenységre, mert ezt az átadó végzi helyette. Az átvevőnek szakmai, emberi képességeit kell hoznia olyan új partnereknél, ahol már várják mint kontroller szakembert. A teljes marketing és értékesítési tevékenységet az átadó végzi, így garantáljuk, hogy az átvevőnek mindig megfelelő számú stabil ügyfele lesz ahhoz, hogy a vállalkozását főállásban is építhesse tovább.


 

 

 

CSAK A KONTROLLINGRA KELL KONCENTRÁLNIA

Rendszer, ami több mint 100 ügyfélre, és 10 éves tapasztalatra épül.

 

 

economsol- franchishe-rendszer- mukodese

 

 

 

 

A franchise rendszerrel kapcsolatos további információkat az átvevők részére
készített üzleti terv, és megtérülési számítás tartalmazza.

 

 

Ezt itt kérheti

 

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.