Értékesítési rendszerfejlesztés

 

 

image

 

26 éves értékesítési tapasztalat mellett 16 éve foglalkozunk KKV vállalkozások pénzügyi elemzésével és üzletmenet fejlesztéssel. A legkisebb partnerünk éves árbevétele 26 millió Ft a legnagyobbé pedig 4,5 milliárd Ft. A mikró és KKV vállalkozások működésének terén szakértő csapat vagyunk pénzügy, értékesítés, marketing, és stratégiai tervezés területén. Értékesítés menedzsment termékünk alapvető fontosságú minden fejlődni vágyó vállalkozás részére.

 

 

 

 

 

 

 

Ismerd meg termékünket:

 

Értékesítési rendszer 0-4 = folyamatos ügyfélbeáramlást
biztosító tevékenységek összessége.

 

 

image-4.png

 

 

 

 

 
 Ahogyan dolgozunk,
és amennyibe ez neked kerül:

 


 

1

 

1. lépés:

AUDIT

 

Az értékesítési szakértő egy veled folytatott konzultáció során feltérképezi a vállalkozásod értékesítési rendszerét, majd értékeli azt 5 különböző pontban, helyenként 1-10-ig mutató skálán.

Számodra ez a tevékenység ingyenes.
 

2

 

2. lépés:

AUDIT EREDMÉNY

 

Az értékesítési szakértő az elkészült eredményt átadja neked, és megtudhatod hol vannak a kiemelkedő, illetve gyengélkedő egységek az értékesítési rendszeredben. Illetve megtudhatod azt is, hogy ezek a pontok miért fontosak számodra. Azaz fontos információk, vagy akár tudás birtokába juthatsz ezen a konzultáción.

Számodra ez a tevékenység ingyenes.


 

 

3

 

3. lépés (amennyiben kéred)

JAVASLAT

 

Az értékesítő szakértő részletesen elmagyarázza az audit során tapasztaltakat, és javaslatokat tesz a felmerülő fejlesztési pontokra, illetve minden kérdésedre válaszol.

A javaslattétel során pontos képet fogsz kapni arról, hogy hol és mit kell tenned arra vonatkozóan, hogy az értékesítésed professzionálisabb tehát hatékonyabb, és automatikusabb legyen.

Ezekkel az információkkal már szépen fog fejlődni a vállalkozásod abban az esetben, ha megfogadod a szakértő tanácsait.

Amennyiben elégedett vagy a szakértő munkájával, úgy számodra az eddig elvégzett munkánk nettó 150 ezer Ft-ba kerül.


 

 

4

 

4. lépés

ÉRTÉKESÍTÉSI TERV

 

Ha szeretnéd továbbra is igénybe venni a szakértő szolgáltatásait, akkor arra is van lehetőség. Készítünk közösen egy értékesítési stratégiai tervet, ami megmutatja neked részletesen a következő 3-5 év teendőit, hogy a vállalkozásod kiszámíthatóan fejlődhessen.

Amennyiben elégedett vagy a szakértő munkájával, úgy számodra az eddig elvégzett munkánk nettó 300 ezer Ft-ba kerül.
 

 

 

 

További információért keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Tel: 06-30-645-3185      E-mail: info@economsol.hu

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.