EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZAT
KONTROLLING

OPTIMÁLIS MEGOLDÁS A MUNKAIDŐ KIHASZNÁLTSÁG JAVÍTÁSÁHOZ

 

 

university-lecture

Menedzsment kontroll

A menedzsment kontroll során a kiemelten fontos pozíciót betöltők igen alapos felmérése történik. A legnagyobb egészségügyi súllyal rendelkező betegségcsoportok életmódbeli rizikó és protektív tényezőinek feltárása történik különböző manuális és eszközös módszerekkel, kérdőívekkel, tesztekkel. A felmérés része egy személyes interjú is, hogy minél pontosabb képet kaphassunk az egészségmagatartásban, egészségtudatban, személyes egészségkontrollban rejlő lehetőségekről és veszélyekről. Az adatok kiértékelése után lehetőség nyílik egy részletes, egyénre szabott fejlesztési terv kidolgozására.
 

 

group

Teljes vállalat kontroll

A felmérés során vizsgáljuk a legnagyobb egészségveszteséget okozó betegségcsoportok életmóddal szorosan összefüggő kockázati tényezőit. A vizsgálatok célja az elsődleges megelőzés. A felmérés egy része manuális, illetve mérőeszközös vizsgálat, a másik része kérdőívekkel, tesztekkel történik. A kapott adatok alapján a munkavállalók egyéni visszajelzést kapnak az egészségüket leginkább veszélyeztető tényezőkről, a kockázat súlyáról. A cégvezetés képet kap a humán erőforrás egészség magatartásában, állapotában rejlő kockázatokról. Ezek a visszajelzések irányt adhatnak további akár szakorvosi vizsgálatokhoz, illetve alapot a beavatkozáshoz, a prevencióhoz, egy új vállalati egészségstratégia kidolgozásához.

 

  

 

RÁVILÁGÍTUNK  
 AZ EGÉSZSÉGÜGYI KOCKAZTI PONTOKRA

ÉRTÉKESEBBÉ TESSZÜK A MUNAKTÁRSAIT A CÉGE SZÁMÁRA

 

langmahr

 


  

 

KÉRDÉSEI VANNAK AZ EGÉSZSÉGÜGYI
KOCKÁZAT KONTROLLAL KAPCSOLATOSAN?

SZAKÉRTŐ MUNKATÁRSUNK MEGVÁLASZOLJA ŐKET

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.